Syhold

Syhold hos Amager folkedansere

Amager Folkedansere har et syhold, hvor man kan sy sin egen dragt eller få hjælp til reparationer og/eller ændringer af en købt brugt dragt.

Syholdet ledes af en instruktør, der har gennemgået Folkedans Danmarks uddannelse i dragtsyningsteknikker. Enhver kan være med på syholdet – det er ikke en forudsætning, at man på nogen måde har prøvet at sy eller strikke før.

Syholdet starter sæsonen første tirsdag i oktober og afslutter typisk sæsonen ultimo april. Syholdet har lokale på Kastrupvej 326 1. sal (lige over cykelforretningen). Vi syr fra kl. 19.00 til ca. kl. 21.30 – med en kaffepause undervejs. NOTE: I 2022 er det hver anden tirsdag i ulige uger.

Vi får en del henvendelser om formidling af salg af brugte dragter, men markedet og interessen for almindelige brugte dragter er særdeles lille. Vi kan derfor ikke påtage os at formidle salg af brugte dragter og da vi allerede har en større samling foreningsdragter, har vi heller ikke som forening interesse i at købe flere brugte dragter. Dermed ikke sagt, at vi afviser at modtage brugte dragter som donation til foreningen.