Book Amager Folkedansere

Vil du booke Amager Folkedansere til et arrangement?

Amager Folkedansere tilbyder opvisninger, arrangementer med undervisning mv. – lige fra det lille arrangement, hvor der blot skal bruges en danseleder, en spillemand og et enkelt par til at demonstrere dansene, til store arrangementer med mange hundrede kongresdeltagere, hvor vi leverer både opvisning og dans med deltagerne.

Amager Folkedansere har f.eks. stor erfaring i dans med unge studerende, idet vi i mange år har haft opvisninger og fællesdans med udenlandske studerende på f.eks. Det Biovidenskabelige Fakultet og Copenhagen Business School (CBS).

Vi har også haft optræden på f.eks. krydstogtskibe, på museer og andre kulturinstitutioner, ligesom vi har optrådt i forbindelse med Dronningens besøg i Dragør og ved officielle udenlandske besøg. Vort indtil nu største arrangement deltagermæssigt var en kongres med 1400 fortrinsvis udenlandske deltagere, hvor de, der ønskede det, også prøvede at danse dansk folkedans.

Derudover har vi en del opvisninger og fællesdans på plejehjem, ved kirkearrangementer, firmafester og til private fester.

Udover selve dansen er der mulighed for, at vi også fortæller lidt om vore folkedragter, der alle er håndsyede kopier af gamle egnsdragter fra perioden 1750-1880.

Vi kan tilbyde undervisning på både dansk og engelsk.

For yderligere oplysninger mv. ring til formanden på tlf. 29 82 56 67

Venlig hilsen
Bestyrelsen